Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

6 ντροπιαστικοι τραυματισμοι!

 Είναι να μη σε θέλει η τύχη, έτσι και σε βάλει στο μάτι ότι και να κάνεις την έχει βαμμένη.Μαζέψαμε τους 6 πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας που τραυματίστηκαν κάπως... ντροπιαστικά.

 Ντέιβιντ Μπάτι: Παίκτης της Λιντς. Ήταν τραυματίας στον αστράγαλο, όμως έπαθε υποτροπή όταν έπεσε πάνω του η κόρη του με το ποδήλατο της!
 
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έφαγε... παντόφλα από τον Άλεξ Φέργκιουσον. Στα αποδυτήρια της ομάδας λοιπόν το 2003, ο Σκωτσέζος τεχνικός κλώτσησε ένα παπούτσι που κατά λάθος βρήκε τον Μπέκαμ στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άγγλος άσος να κάνει κάποια ράμματα.

Ντάρεν Μπάρναρντ: Τι έκανε ο άνθρωπος; Αγόρασε ένα κουταβάκι. Μία ημέρα πήγε να το πατήσει στο σπίτι και στην προσπάθεια του να το αποφύγει έπεσε και έσπασε το πόδι του. Αποτέλεσμα; Πέντε μήνες τραυματίας!


Ντάριους Βάσελ: Αν ποτέ σας πει ότι κάνει πεντικιούρ-μανικιούρ φύγετε τρέχοντας! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άστον Βίλα, είπε να ξεφορτωθεί ένα σκληρό σημάδι στο νύχι του (ή τέλος πάντων σε εκείνη την περιοχή). Πως το έκανε αυτό; Με ένα αυτοσχέδιο τρυπάνι. Αποτέλεσμα; Η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής υπέστη μόλυνση στο αίμα.

Κέσεϊ Κέλερ: Του αρέσει το γκολφ. ΟΚ τίποτα το παράξενο. Όταν όμως προσπάθησε να βγάλει με μανία ένα μπαστούνι από το αυτοκίνητο του, αυτό έπεσε με δύναμη στο πρόσωπο του και του έσπασε να μπροστινά δόντια. Στην Αγγλία λένε ότι δεν χαμογελούσε για κανένα μήνα στις προπονήσεις της Λέστερ.


Άλαν Ράιτ:
Τρομερή περίπτωση. Με ύψος μόλις 1.63 εκατοστά είναι από τους πιο κοντούς παίκτες που έπαιξαν ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ. Πως την πάτησε; Αγόρασε μία Φεράρι και την πρώτη μέρα που πήγε να την οδηγήσει δεν έφτανε το πετάλι για το γκάζι, με αποτέλεσμα να πάθει τράβηγμα στο γόνατο

  © Blogger template 'Portrait' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP