Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ακρως επικινδυνες για τον ανδρα οι γυναικειες ορμονες

Πέρα από τις γνωστές ορμόνες όπως η τεστοστετερόνη , η οιστρδιόλη , η κορτιζόνη , η αδρεναλίνη κλπ ., υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες.
  Είναι εξής:
    Χοντοσεντερόνη : Βασική γυναικείο ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από Ομόνοια στο Σύνταγμα εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας  Hondos Cehter  σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.
   Φερτηκαρταρεκαριόλη : Ορμόνη που εκκρίνετε ιδιαίτερα κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και διεγείρει τη γυναίκα κατά τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άνδρα – η δική της έχει καταστραφεί από την Χοντοσεντερόνη .
   Ευρωχλωρίνη : Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφετε στα μετρητά του άνδρα της και <<καθαρίζει >> σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες , άστα να πάνε.
    Τηλεφωνίνη : Ορμόνη που δίνει στη γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνετε μονίμως , σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκαταρεκαριόλη και η ευρωχλορίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.
   Νυφουλίνη: Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνετε γεωμετρικά μα τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητα ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 και μετά αποτελεί το βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άνδρες , μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες καταστάσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με  Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.
  Πονοκεφαλίνη: Πρόκειται για μια ορμόνη που εκκρίνετε κυρίως στη γυναίκα όταν βρίσκετε σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη) . Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στη γυναίκα αλλά οίδημα (= πρήξιμο). Πού; Στους όρχεις των ανδρών . Εξαιτίας της γυναίκας επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες.
  Οι λόγοι για τους οποίους παράγετε αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρες κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύουμε ότι σχετίζετε με την νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάτραρεκαριόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε ΄όμως συνδυάζετε με την μουρμουρόνη (βλ. παρακάτω).
   Μουρμουρόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη , εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες της ηλικίες . Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη ( η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς  οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνετε πριν από τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα ). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμουρά από τηλεφώνου ( γνωστή ως τηλεγκρίνια) . Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15- 20 χρόνια.
   Γλυστιδίνη ή φλυαρόνη : Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσα της . Εκδηλώνετε με παρατεταμένη φλυαρία , συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μορμουρόνης . Διεθνές ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο. 
  Ρομαντζίνη: Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωπική αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας   της γυναίκας. Προκαλείτε με διάφορους τρόπους πχ λουλούδια ρομαντικά δείπνα κ.α . Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει σε φούμαρα που σκαρφίζεται ο άνδρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως δημιουργεί προβλήματα , ειδικά όταν βιάζετε . Πρόκειται , πάντως για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άνδρα , σε συνδυασμό με την τεχνική <<στρίβειν δια του αρραβώνας >> του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης.
  Ρεμαλίνη : Αυτή η ορμόνη εκκρίνετε στις γυναίκες με σταθερό δεσμό . Εκδηλώνετε με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άνδρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή, τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά – να ξενυχτάνε , να πίνουν , να καπνίζουν , να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ. Συνηθισμένες ατάκες είναι <<πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις >> ,<< να πάς να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου
   Βρωμιαρόνη : Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα , ανταγωνιστική προς αυτή – οποιαδήποτε δηλαδή – έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό , σεξουαλικό , εργασιακό, η οικογενειακό τομέα . Εκδηλώνετε με χαρακτηρισμούς του τύπου << η βρομιάρα η Χ, η σκρόφα Ψ , η τι μου κάνεις χρυσή μου (= ψόφα μωρή) κλπ.
  Μπριγιαντίνη : Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλαδων , αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνετε σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονοπτέρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυμφουλίνη. Όταν το μπριγιάν προορίζεται για ή, ανήκεις σε άλλη γυναίκα , μπριγιαντίνη μετατρέπετε σε Βρωμαριόνη.
   Παλιολιγουρίνη – Παλιαδελφίνη:  Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άνδρα που την φλερτάρει και την εκδηλώνετε   με σκέψεις η εκφράσεις όπως <<παρά τα με ρε παλιοριγούλη κ.α  . Η παλιοαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άνδρα αλλά δεν τις κάθεται , οπότε και λέει <παλιοαδελφή ο τύπος κτλ> Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα , οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς . Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη.
  Τεκνοποιόνη: Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με την νυμφουλίνη . Δημιουργεί στη γυναίκα του ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα  μωρών άλλων γυναικών . Εκδηλώνεται δε ότι πιο σπασαρχίδικο είναι το μούλικο , τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό . Σε συνδυασμό με την κρεβατομουρμουρόνη , τη νυφουλίνη , και την φλυαρόνη , γίνεται επικίνδυνη για τον άνδρα . Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισης της.                 

  © Blogger template 'Portrait' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP